Vlak voor Kerst, op vrijdag 23 december werd ik gebeld dat er een klein jongetje was geboren: Frits! Van babynieuws wordt ik altijd heel gelukkig, maar deze keer was het extra speciaal: Frits is namelijk mijn eigen neefje!

Op zaterdag 7 januari mocht ik in Groningen een prachtige newbornreportage van hem maken. Frits vond het helemaal prima en viel al heel snel in slaap. Maar niet voordat ik een aantal diepe gapen van hem vast mocht leggen.

Na de foto’s van Frits alleen, was het tijd voor DE foto: een foto van Frits samen met zijn grote zus. Vol trots, vol liefde & zorg hield zij haar kleine broertje vast. Stralende oogjes, een grote lach en een liefdevolle kus voor haar slapende broertje.

De foto’s zijn inmiddels afgeleverd aan de trotse ouders. Binnenkort mag ik ook een prachtig album brengen met de mooiste foto’s van deze newbornreportage: een waardevolle en blijvende herinnering aan de eerste dagen van baby Frits.

Liefdevolle groeten,
Esther

Op zoek naar een newbornfotograaf?

Meer informatie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *