Baby lifestyle fotoreportage

mini-divider

De geboorte van een kindje is een wonder. Zo klein, zo teer, zo puur, een klein bundeltje geluk in jullie armen. Terwijl jullie genieten van jullie kleintje en wennen aan het leven met (nog) een kindje, verandert jullie pasgeboren baby met de dag. Niets is mooier dan een pure, spontane en liefdevolle fotoreportage die alle dagelijkse momentjes met jullie kleintje vastlegt: een baby lifestyle reportage.

Lifestyle

Een fotoreportage van jullie dagelijkse momenten met jullie baby. Het knuffelen, voeden, badderen. Maar ook de baby slapend in de box, in bedje of liggend op jullie eigen bed. Uiteraard mag ook een familiefoto niet ontbreken! Bij een lifestyle reportage maak ik foto’s van alle spontane momenten binnen jullie gezin. Bekijk hier mijn portfolio voor voorbeelden van een pure en liefdevolle reportage.
Een lifestyle reportage kan altijd. Direct na de geboorte, na twee weken, of als jullie kindje 3 maanden oud is. Helemaal naar jullie wens te bepalen!
De foto’s worden bij jullie thuis gemaakt. Ter plekke bekijken wij welke ruimte(s) geschikt zijn voor de reportage. Omdat ik uitsluitend met natuurlijk licht werk, heeft een plekje met een groot raam de voorkeur.

Mochten jullie speciale wensen hebben, dan hoor ik dat graag vooraf.

Interesse in een waardevolle en blijvende herinnering aan jullie nieuwe gezin? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Investering baby lifestyle fotoreportage

mini-divider

Prachtige pure en liefdevolle foto’s van jullie pasgeboren kindje en jullie jonge gezin? Hieronder vind je de verschillende fotopakketten. 

Bij een fotopakket “Connectie” zitten minimaal 60 foto’s.

De prijs voor extra losse bestanden/foto’s is € 20,- per stuk

Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reiskosten à € 0,30 per kilometer. Bij de pakketten “Connectie” en “Liefde” zijn de eerste 40 kilometer inbegrepen