Bruidsfotografie

mini-divider

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Er wordt vaak gezegd dat een trouwdag de mooiste dag van je leven is. Het is de dag waarop jullie de liefde vieren, samen met de mensen die jullie dierbaar zijn.

Natuurlijk willen jullie deze dag prachtig gefotografeerd hebben, zodat jullie nog lang na kunnen genieten van deze dag vol liefde!
 
 

Een spontane en ongedwongen bruidsreportage

Een spontane en ongedwongen bruidsreportage: wie wil dat nu niet? Geen geforceerde glimlach, maar een reportage waar het plezier, jullie liefde en connectie van elke foto spat!

Jullie liefde voor elkaar en pure emoties krijgen alle ruimte tijdens de reportage, waarbij ik gebruik maak van Moment Design. Een prachtige techniek waarmee ik die echte emoties vast kan leggen, in beelden waar jullie elkaar volledig herkennen. Niet die ongemakkelijke glimlach, maar een stralende lach, een verliefde blik, een innige knuffel.
 
 

Waardevolle momenten

mini-divider

Van aankleden tot openingsdans en alles er tussen in: ik leg deze liefdevolle dag graag voor jullie vast. Kenmerkend voor mijn fotografie is het vangen van de bijzondere momenten, overzicht en details. Het resultaat is een prachtige bruidsreportage van jullie dag, vol met echte emoties en liefde van jullie en jullie gasten. Belangrijke en waardevolle momenten voor altijd in beelden gevangen, waar jullie nog vele jaren met veel plezier op terugkijken.

Nieuwsgierig naar mijn stijl? Neem een kijkje in mijn portfolio.

Love shoot / pre-weddingshoot

mini-divider

Benieuwd of de locatie voor de fotoshoot wel geschikt is en wil je zien hoe ik werk? Dat kan! Voor jullie trouwdag plannen wij een love of pre-weddingshoot! Samen gaan we naar de locatie(s) waar de trouwerij plaats zal vinden en zoeken we alvast de mooiste plekjes uit.

Zeer complete bruidsreportage


 
Willen jullie echt alles vastgelegd hebben? Kies dan voor het pakket met 2 fotografen!
 
Foto’s zijn een waardevolle en blijvende herinnering aan de mooiste dag van jullie leven. Door voor twee fotografen te kiezen, krijgen jullie een trouwreportage die deze dag vanuit verschillende perspectieven vastgelegd. Bij deze trouwreportages werk ik samen met een aantal vaste en ervaren collega’s.
 
Met 2 fotografen, kan zowel het aankleden van de bruid als de bruidegom door ons gefotografeerd worden. Terwijl een van ons zich richt op jullie ja-woord, maakt de ander tegelijkertijd foto’s van de reacties van jullie gasten.
 
Het werken met twee fotografen brengt ook rust, met name tijdens de ceremonie. Er hoeft minder heen en weer gelopen te worden om een mooi moment te pakken. Daarnaast heeft elke fotograaf een eigen specialisme waardoor er een prachtige mix van detail- en overzichtsfoto’s, foto’s uit verrassende hoeken en foto’s in verschillende stijlen ontstaat.

Trouwalbum

mini-divider

Deze waardevolle foto’s van jullie trouwdag verdienen meer dan een plekje op je harde schijf. Om alle mooie momenten steeds opnieuw te kunnen beleven, verwerk ik ze graag in een prachtig handgemaakt trouwalbum.

Welk pakket jullie ook kiezen: een trouwalbum (20x20cm) met 30 pagina’s is altijd inbegrepen. De kleur van de omslag (linnen of kunstleer) is volledig door jullie te kiezen. Ik denk graag met jullie mee over de juiste uitvoering.

Liever een groter album, meer spreads of een album van echt leder? Ik maak graag een passende offerte.

 

Neem contact op om te kijken of ik beschikbaar ben op jullie grote dag en om een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Jullie wensen en alle mogelijkheden bespreken wij dan onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Lieve groeten,
Esther Malmberg
 
 
 
 

Investering bruidsreportage

mini-divider

De foto’s van jullie trouwdag zijn een blijvende en waardevolle herinnering. Niet alleen voor nu, maar ook nog over meer dan 10 jaar! Door de foto’s van jullie liefdevolle dag zullen jullie de dag keer op keer opnieuw beleven.

Benieuwd wat de kosten zijn van een ongedwongen bruidsreportage, waar het plezier en de liefde van elke foto spat? Hieronder tref je mijn pakketten aan. Handig om te weten: het is niet noodzakelijk om vooraf al een keuze te maken voor een bepaald pakket. Wanneer jullie mij naar aanleiding van het kennismakingsgesprek boeken voor jullie prachtige bruiloft, dan reserveer ik die dag in mijn agenda. Een paar weken voor die tijd spreken we alle details door en kijken we hoeveel uur fotografie gewenst is.

Voor de periode 1 juli t/m 13 augustus 2020 neem ik geen nieuwe boekingen aan