Gouda 750 – feestelijke mini-fotosessies in Gouda

mini-divider

 
Sinterklaas mocht de vlag “Gouda 750” aan de stad geven, in heel Gouda komen slingers te hangen en onze koning komt het feestjaar openen! Want geef toe, de verjaardag van de mooiste stad van Nederland moet je groots vieren! Als ik het programma “Gouda 750” zie gaat het een heel feestelijk jaar worden.
 
Ook ik wil het feestje van ‘Gouda 750 jaar’ meevieren. Al heel lang had ik een tof fotoproject in gedachte en dit is hét moment.
 
Onze prachtige stad zit vol met karakteristieke plekjes, verborgen schoonheden. Als import-Gouwenaar ben ik verliefd op onze stad, maar weet ik ook dat ik de stad nog lang niet volledig ken.
 
 

Mini-sessies op 75 verschillende plekken in Gouda

Tijdens dit feestjaar wil ik op 75 verschillende locaties in Gouda een korte fotoreportage maken. Geen statige portretten, maar foto’s vol plezier & interactie.
 
Ik ben super benieuwd met welke toffe locaties jullie aankomen! Voor wie nog een beetje inspiratie nodig heeft: binnenstad, hofjes, jullie straat, op het voetbalveld, het schoolplein, het park… (bijna) alles kan!
 
 

Met wie zou jij op de foto willen?

Met wie zou jij op de foto willen? Alleen, met je eigen gezin, je beste vrienden, je geweldige collega’s of lieve buren?
 
Het leuke is: jij bepaalt! Of je nu alleen op de foto wilt, of met je hele voetbalteam, meld je aan voor dit super toffe project.
 

Liefs,

Esther

 
Bekijk hier onder alle praktische informatie over dit project!

Gouda mini fotosessies
Gouda mini fotosessie
Gouda mini fotosessie binnenstad
Gouda mini fotosessie Goudse Hout

Praktische informatie over ‘Gouda 750 mini-fotosessies’

mini-divider

 

  • Een ‘Gouda 750 fotosessie’ kost €25,- en is inclusief 1 digitale foto op hoge resolutie naar keuze
  • De mini fotosessie duurt 20 minuten. Jij mag vooraf aangeven met wie je graag op de foto wilt, op jullie bijzondere Goudse locatie
  • Jullie mogen na afloop 1 foto uitzoeken welke jullie digitaal (op hoge resolutie) ontvangen. Extra digitale foto’s zijn achteraf bij te bestellen

 
 

Waar

  • Alle fotosessies vinden plaats op een openbaar toegankelijke locatie binnen de gemeente grenzen van Gouda
  • Het plan is om in 2022 op 75 unieke locaties in Gouda foto’s te maken. Uniek wil zeggen dat ik niet 2x op dezelfde plek een fotosessie zal doen. Mocht ik al eens op jullie voorgestelde plek zijn geweest, dan gaan we samen kijken naar een alternatieve fotolocatie.
  • Niet bij mensen in huis (zie daarvoor het project van Bram Tackenberg: De Woonkamers)

 
 

Voorwaarden

  • Dag & tijdstip van de fotosessie worden in overleg bepaald.
  • Helaas zijn er locaties die kosten in rekening brengen om daar te mogen fotograferen. In het geval van kosten, worden deze doorberekend naar degene die op de foto gaat.
  • Het is belangrijk om te vermelden dat jullie door deel te nemen aan het dit foto-project toestemming geven voor het gebruik van de foto’s op social media, website en promotiemateriaal van Esther Malmberg Fotografie