Eind augustus mocht ik deze 2 knappe mannetjes, samen met hun ouders, op de foto zetten in het kader van mijn project ‘gezinnen met meerlingen’

Het was een heerlijke ochtend op de heide! Casper & Christiaan (4 jaar) hadden zoveel plezier met hun ouders. Spelletjes spelen, kietelen en heerlijk knuffelen: wie wil dat nu niet?

En terwijl de jongens genoten van een appeltje, had ik nog even de mogelijkheid om hun ouders samen op de foto te zetten. Even een momentje voor hun samen! Zo mooi om hun liefde te zien.

Na afloop van de fotoreportage kreeg ik nog een heel mooi cadeautje van Christiaan. Hij gaf mij een dennenappel om mee naar huis te nemen en een hele dikke knuffel. Echt, daar smelt ik van! Bedankt lieve Christiaan!

Het resultaat is een spontane en ongedwongen fotoreportage, met foto’s vol plezier, liefde en connectie. Word jij ook zo gelukkig bij het zien van deze foto’s? Laat het weten in een reactie onder dit bericht!

Nog op zoek naar een familiefotograaf?

Meer informatie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *